Bár első ránézésre a Sony QX10 és a QX100 csak egy objektívnek tűnhet, de valójában a gyártó egy egész fényképezőgépet gyömöszölt egy objektívházba, és ennek köszönhetően az okostelefon egy pillanat alatt kreatív fényképezőgéppé alakítható át.

Ha ez az újítás nem is rengeti meg alapjaiban a piacot, de legalább javítják az okostelefonokkal készített felvételek képminőségét, és új távlatokat nyit a képkészítési perspektívákban. A Cyber-shot prémium minőségű fényképezőgép tulajdonságait ötvözi az okostelefonnal való fényképezés kényelmével, ezzel pedig jelentősen növelik a fénykép- és videókészítés élményét.

18_objektív-felszerelhető.jpg

Az objektívek önállóan is használhatóak és vezeték nélkül is könnyedén összeköthetők a telefonnal. Az eszközök nagy felbontású szenzorral, optikai zoommal vagy egy nagyméretű érzékelővel vannak felszerelve, illetve Wi-Fi-vel és NFC funkcióval is rendelkeznek. A készített fotók gyorsan és egyszerűen feltölthetők bármelyik népszerű fényképmegosztó oldalra.

fotók gyorsan és egyszerűen feltölthetők bármelyik népszerű fényképmegosztó oldalra 

Bármilyen olyan okostelefonnal használható, amely képes kezelni a Playmemories Mobile 3.1-es applikációt. Ezek az „objektívek” szép, képzajmentes kreatív fotók és részletgazdag HD videók elkészítését teszik lehetővé.      

 

Szerző: Szántó Rúben

And You Magazin

Címkék: freestyle techandstuff

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andyoumagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr816745745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása